Google Adsense

maandag 16 juni 2014

Grimbergen, de beste plaats om Belgie te zien scoren

De Rode Duivels gaan naar Spanje,
Al wie Peseta's heeft gaat mee..
En ook al blijf je hier dan kan je
Ze weer zien scoren op TV!Zo klonk het een eeuwigheid geleden (eerst Mexico, dan Spanje) in de bekende WK-hymne van Will Tura.

Maar dit jaar zullen heel wat Grimbergenaren de wedstrijd België-Algerije niet volgen op TV, maar wel op een reuzescherm in Grimbergen.

Grimbergen heeft er namelijk voor gekozen om alle wedstrijden van de Rode Duivels op het WK live uit te zenden. Plaats van afspraak? De parking van het Prinsenbos (aan de Pastoor Wouterstraat). 

De wedstrijden zullen vertoond worden op een scherm van 18 m², wat zeker niet moet onderdoen voor de schermen uit naburige gemeenten.  Plaatselijke horecazaken zijn aanwezig met drank aan de langste toog van Grimbergen en enkele lokale voetbalclubs zorgen voor de nodige versnaperingen.
 
De eerste wedstrijden vinden plaats op dinsdag 17 juni om 18 uur (tegen Algerije), op zondag 22 juni om 18 uur (tegen Rusland) en op donderdag 26 juni om 22 uur (tegen Zuid-Korea).
 
We hopen natuurlijk met z'n allen dat België mag doorstoten naar de volgende ronde. Als dat het geval is, zullen ook die wedstrijden live op het grote scherm uitgezonden worden. Dat zou dan zijn op maandag 30 juni of dinsdag 1 juli (om 22 uur).
 
Ook de finale op zondag 13 juli 2014 zal uitgezonden worden, of het nu België, Nederland of Brazilië is die de finale speelt!
 
Hou er rekening mee dat de Pastoor Woutersstraat zal worden afgesloten voor het verkeer 2 uur voor de wedstrijd tot 2 uur na de wedstrijd.
 
Met medewerking van het Sportlokaal, cafetaria sporthal Prinsenbos, Frituur De Fijne Frietjes, De Eugeenhoeve, De Groenpoort, @Fundum, In de Blakke Zon en Supportersclub Singelboys, Supportersclub Blauw-Wit, KFC Humbeek en FC Beigem.
 
Met dank aan volgende sponsors: StarBet, Era immo Toye, CBI-Immo, Caterpillar, Procter & Gamble, Delhaize Humbeek, Thermae Grimbergen & Boetfort, Century 21 Berthouts, Krëfel, Eetstaminee In De Kroon, Ergo Seutin & Puttemans, G&G architecten, Indaver.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten