Google Adsense

zondag 3 september 2017

Spelregels 52 Weken Kwis Grimbergen

Op 4 september 2017 gaat de 52 Weken Kwis van Grimbergen van start. Hieronder een kort overzicht van de voornaamste spelregels.

1. Elke maandag (gedurende 52 weken) wordt er een foto geplaatst op de Facebook pagina van "Ge Zijt van Grimbergen als...".

2. Bedoeling is om de foto zo nauwkeurig mogelijk na te maken zonder gebruik van photoshop of andere hulpmiddelen. Gewoon met een camera of smartphone dezelfde foto maken. Je hebt tijd tot zondagavond 20h om 1 (één) foto in te sturen. Wie meerdere foto's instuurt, riskeert diskwalificatie.

3. Puntenverdeling : Iedereen die een foto instuurt die op dezelfde locatie werd gemaakt, krijgt 1 punt. Uit alle inzendingen worden de 3 foto's die het meest de originele foto benaderen, beloond met respectievelijk 7, 5 en 3 punten. Een jury van 3 personen zal de winnaars bekend maken.

4. Extra punten: Naast het hercreëren van de originele foto, kunnen er ook punten gewonnen worden door op de vragen te antwoorden die bij de foto geplaatst worden. Er zal steeds duidelijk beschreven worden hoe en hoeveel punten verdiend kunnen worden.

5. Prijzen : Elke maand zal een tussenstand gepubliceerd worden. We zullen proberen om de maandelijkse winnaars te belonen, en na 52 weken kennen wij de eindwinnaar.

We zijn actief op zoek naar sponsors, dus als jullie een winkel kennen die onze maandelijkse of jaarlijkse winnaar willen belonen, dan kan je ons steeds een berichtje sturen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten