Google Adsense

zondag 18 maart 2018

Wegwerkzaamheden aan de Verbrande Brug

Opgepast voor iedereen die de volgende 36 werkdagen (dus ongeveer 2 maanden) van of naar Vilvoorde & Eppegem wil rijden via de Verbrande Brug: u moet een tijdelijke wegomleiding volgen. Een gewaarschuwd persoon (m/v) is er 2 waard!


het kruispunt met de Kareelstraat en de Humbeekse steenweg is namelijk volledig onderbroken. Concreet betekent dit, dat u niet van Humbeek via Caterpillar naar de Borgt kunt rijden (of omgekeerd). Bovendien kan u niet meer via de Kareelstraat naar de Verbrande Brug rijden, en ook niet van de Verbrande Brug naar bijvoorbeeld Grimbergen of Caterpillar via de normale weg.Hoe dan wel?

Hieronder een plannetje van de omgeving


1) U komt van Humbeek of Grimbergen centrum en wenst de Verbrande Brug over te steken? Rij dan tot aan de Verbrande Brugsesteenweg (aan café Het Nieuw Kwartier) en volg daar de nieuw aangelegde Verbrande Brugsesteenweg tot aan het kanaal)

2) U komt van de Verbrande Brug en wenst naar Humbeek of Grimbergen te rijden? Op het ogenblik dat u de Verbrande Brug over rijdt, draait u rechts en dadelijk links. U komt zo in de Vaartstraat die de komende maanden éénrichtingsstraat is geworden.

Wees veilig, matig uw snelheid en denk aan de zwakke weggebruikers!Geen opmerkingen:

Een reactie posten